Improvisatiekoken. Emelie Heller et al.

Improvisatiekoken. Emelie Heller et al.

Soyez le premier à commenter ce produit

5,50 €
Incl. BTW

Disponibilité : Épuisé

Réf. : BOE083

In de improvisatiekeuken vertrek je niet van een recept, maar van de toevallige ingrediënten die je in huis hebt. Maar er is meer. Door te koken met wat het seizoen en de voorraadkast bieden, wordt je keuken een stuk ecologischer. Lokale en biologische seizoensgroenten spelen de hoofdrol, en voedselverspilling krijgt geen kans meer.


Improvisatiekoken is een avontuur dat nooit eindigt, omdat je het telkens nieuw leven inblaast door je keukenervaring als een ontdekkingsreis te beschouwen. Herontdek de mogelijkheden van seizoensgroenten en ga het avontuur aan. Veel improvisatieplezier!

shop

Détails

In de improvisatiekeuken vertrek je niet van een recept, maar van de toevallige ingrediënten die je in huis hebt. Maar er is meer. Door te koken met wat het seizoen en de voorraadkast bieden, wordt je keuken een stuk ecologischer. Lokale en biologische seizoensgroenten spelen de hoofdrol, en voedselverspilling krijgt geen kans meer.

Improvisatiekoken is een avontuur dat nooit eindigt, omdat je het telkens nieuw leven inblaast door je keukenervaring als een ontdekkingsreis te beschouwen. Herontdek de mogelijkheden van seizoensgroenten en ga het avontuur aan. Veel improvisatieplezier!

Informations complémentaires

Auteur Emelie Heller, Leentje Speybroeck en Nadia Tahon
Co-auteur Winterrecepten: Griet Van Herck
Overige betrokkenen Foto's: Wout Hendrickx
Redactie Reine De Pelseneer
Aantal pagina's 59
Jaartal 2017
Jaartal eerste druk 2017
Taal Nederlands
Uitgever Velt
Soort Koken
Gewicht 100 gram
Druk Eerste druk
ISBN13 9789082324082

ECRIVEZ VOTRE AVIS

Rédigez votre propre commentaire

Vous commentez : Improvisatiekoken. Emelie Heller et al.

Description

Détails

In de improvisatiekeuken vertrek je niet van een recept, maar van de toevallige ingrediënten die je in huis hebt. Maar er is meer. Door te koken met wat het seizoen en de voorraadkast bieden, wordt je keuken een stuk ecologischer. Lokale en biologische seizoensgroenten spelen de hoofdrol, en voedselverspilling krijgt geen kans meer.

Improvisatiekoken is een avontuur dat nooit eindigt, omdat je het telkens nieuw leven inblaast door je keukenervaring als een ontdekkingsreis te beschouwen. Herontdek de mogelijkheden van seizoensgroenten en ga het avontuur aan. Veel improvisatieplezier!

Informations supplémentaires

Informations complémentaires

Auteur Emelie Heller, Leentje Speybroeck en Nadia Tahon
Co-auteur Winterrecepten: Griet Van Herck
Overige betrokkenen Foto's: Wout Hendrickx
Redactie Reine De Pelseneer
Aantal pagina's 59
Jaartal 2017
Jaartal eerste druk 2017
Taal Nederlands
Uitgever Velt
Soort Koken
Gewicht 100 gram
Druk Eerste druk
ISBN13 9789082324082

Commentaires

ECRIVEZ VOTRE AVIS

Rédigez votre propre commentaire

Vous commentez : Improvisatiekoken. Emelie Heller et al.