Groenten fermenteren-van seizoen tot seizoen. Velt

Groenten fermenteren-van seizoen tot seizoen. Velt

Soyez le premier à commenter ce produit

27,00 €
Incl. BTW

Disponibilité : En stock

Réf. : BOE114

Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten. 


Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Het boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en textuur. Zo maak je in elk seizoen je eigen unieke fermenten.


Een reeks verrassende recepten toont je vervolgens hoe je deze zelfgemaakte fermenten kunt verwerken. Zo hoeft er nooit een pot onaangeroerd in je koelkast of kelder te blijven staan.


Maak de fermentatiekok in je wakker en dompel je onder in een bruisend keukenavontuur!

shop

Détails

Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten. 

Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Het boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en textuur. Zo maak je in elk seizoen je eigen unieke fermenten.

Een reeks verrassende recepten toont je vervolgens hoe je deze zelfgemaakte fermenten kunt verwerken. Zo hoeft er nooit een pot onaangeroerd in je koelkast of kelder te blijven staan.

Maak de fermentatiekok in je wakker en dompel je onder in een bruisend keukenavontuur!

------------------------------------------------------------------

Details publicatie

Auteurs: Sam Dewilde, Leentje Speybroeck, Emelie Heller
ISBN: 9789492907080 
Pagina's: 96
Gewicht: 500 gram
Publicatiejaar: 2021

Informations complémentaires

Auteur Sam Dewilde, Leentje Speybroeck, Emelie Heller
Redactie Reine De Pelseneer
Aantal pagina's 96
Jaartal 2023: Tweede druk
Jaartal eerste druk 2021
Taal Nederlands
Uitgever Velt vzw
Afmetingen 25.2 x 20.7 x 0.15 cm
Gewicht 500 gram
ISBN13 9789492907080

ECRIVEZ VOTRE AVIS

Rédigez votre propre commentaire

Vous commentez : Groenten fermenteren-van seizoen tot seizoen. Velt

Description

Détails

Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten. 

Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Het boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en textuur. Zo maak je in elk seizoen je eigen unieke fermenten.

Een reeks verrassende recepten toont je vervolgens hoe je deze zelfgemaakte fermenten kunt verwerken. Zo hoeft er nooit een pot onaangeroerd in je koelkast of kelder te blijven staan.

Maak de fermentatiekok in je wakker en dompel je onder in een bruisend keukenavontuur!

------------------------------------------------------------------

Details publicatie

Auteurs: Sam Dewilde, Leentje Speybroeck, Emelie Heller
ISBN: 9789492907080 
Pagina's: 96
Gewicht: 500 gram
Publicatiejaar: 2021

Informations supplémentaires

Informations complémentaires

Auteur Sam Dewilde, Leentje Speybroeck, Emelie Heller
Redactie Reine De Pelseneer
Aantal pagina's 96
Jaartal 2023: Tweede druk
Jaartal eerste druk 2021
Taal Nederlands
Uitgever Velt vzw
Afmetingen 25.2 x 20.7 x 0.15 cm
Gewicht 500 gram
ISBN13 9789492907080

Commentaires

ECRIVEZ VOTRE AVIS

Rédigez votre propre commentaire

Vous commentez : Groenten fermenteren-van seizoen tot seizoen. Velt